Navigace

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Rozpočet Rybník

Rozpočet

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Navštěvujete často naše webové stránky?

Celkem hlasů:
77
Hlasování začalo:
27. 7. 2016
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Datum a čas

Dnes je pátek, 17. 8. 2018, 12:04:39

Obsah

Ochrana osobních údajů

Správce osobních údajů:  

                  Obec Rybník
                IČ: 00581020
                Sídlo: Rybník 64, 560 02
                Telefon: 465 533 387
                Email: obec.rybnik@wo.cz
                ID DS: 8ita3vb

Pověřenec pro ochranu osobních údajů:

                 Region Orlicko-Třebovsko
               Sídlo:Sychrova 16, 562 01 Ústí nad Orlicí
               Zástupce: Petr Hájek, předseda svazku
               IČ: 70939659
               Telefon: 465 514 235
               E-mail: hajek@muuo.cz
               

- odpovědné osoby:
               Ing. Vladimír Hofrichter
                             (tel.: 739 447 995, e-mail: hofrichter@ohgs.cz )
               Pavel Neumeister
                             (tel.: 738 954 076, e-mail: neumeister@ohgs.cz)
                        

Obec Rybník zpracovává osobní údaje ve veřejném zájmu v rozsahu nezbytném pro plnění povinností vyplývajících ze zákonů a dalších obecně závazných předspisů.Osobní údaje jsou předávány pouze zákonem stanoveným osobám.

 

Osoba, jejíž údaje jsou zpracovávány, může na rozsah a způsob zpracování podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a má právo požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz anebo omezení zpracování. Dále má právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost osobních údajů. Pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu, má právo kdykoli souhlas odvolat.

              

                                                  

 

 

6. - 22. 8. 2018

Stanovení minimálního počtu členů okrskové volební komise pro volby do zastupitelstev obcí

Úřední deskaZobrazit více

30. 7. - 4. 9. 2018

Nabídka pozemků k pronájmu

Úřední deskaZobrazit více

30. 7. - 17. 8. 2018

Nabídka zaměstnání - PROJEKTOVÝ MANAŽER

Úřední deskaZobrazit více

11. 7. - 3. 10. 2018

Volební právo občanů jiných členských států EU ve volbách zastupitelstev obcí

Úřední deskaZobrazit více

19. 2. 2018 - 31. 3. 2019

Schválený rozpočtový výhled příspěvkové organizace

Úřední deskaZobrazit více