Navigace

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Rozpočet Rybník

Rozpočet

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Vzala jsem si pomocníka

Anketa

Navštěvujete často naše webové stránky?

Celkem hlasů:
90
Hlasování začalo:
27. 7. 2016
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Datum a čas

Dnes je úterý, 18. 12. 2018, 20:36:02

Obsah

Ochrana osobních údajů

Správce osobních údajů:  

                  Obec Rybník
                IČ: 00581020
                Sídlo: Rybník 64, 560 02
                Telefon: 465 533 387
                Email: obec.rybnik@wo.cz
                ID DS: 8ita3vb

Pověřenec pro ochranu osobních údajů:

                 Region Orlicko-Třebovsko
               Sídlo:Sychrova 16, 562 01 Ústí nad Orlicí
               Zástupce: Petr Hájek, předseda svazku
               IČ: 70939659
               Telefon: 465 514 235
               E-mail: hajek@muuo.cz
               

- odpovědné osoby:
               Ing. Vladimír Hofrichter
                             (tel.: 739 447 995, e-mail: hofrichter@irot.cz )
               Pavel Neumeister
                             (tel.: 738 954 076, e-mail: neumeister@irot.cz)
                        

Obec Rybník zpracovává osobní údaje ve veřejném zájmu v rozsahu nezbytném pro plnění povinností vyplývajících ze zákonů a dalších obecně závazných předspisů.Osobní údaje jsou předávány pouze zákonem stanoveným osobám.

 

Osoba, jejíž údaje jsou zpracovávány, může na rozsah a způsob zpracování podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a má právo požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz anebo omezení zpracování. Dále má právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost osobních údajů. Pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu, má právo kdykoli souhlas odvolat.

              

                                                  

 

 

22. 12. 2018

Rozdávání Betlémského světla

Kulturní akceZobrazit více

12. - 31. 12. 2018

Změna pracovní doby knihovny

Úřední deskaZobrazit více

12. - 31. 12. 2018

Rozpočtové opatření č. 16/2018 ze dne 30.11.2018

Úřední deskaZobrazit více

12. - 31. 12. 2018

Rozpočtové opatření č. 15/2018 ze dne 28.11.2018

Úřední deskaZobrazit více

12. - 31. 12. 2018

Rozpočtové opatření č. 17/2018 ze dne 30.11.2018

Úřední deskaZobrazit více