Navigace

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Rozpočet Rybník

Rozpočet

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Navštěvujete často naše webové stránky?

Celkem hlasů:
101
Hlasování začalo:
27. 7. 2016
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Datum a čas

Dnes je úterý, 23. 4. 2019, 10:15:44

Obsah

Ochrana osobních údajů

Správce osobních údajů:  

                  Obec Rybník
                IČ: 00581020
                Sídlo: Rybník 64, 560 02
                Telefon: 465 533 387
                Email: obec.rybnik@wo.cz
                ID DS: 8ita3vb

Pověřenec pro ochranu osobních údajů:

                 Region Orlicko-Třebovsko
               Sídlo:Sychrova 16, 562 01 Ústí nad Orlicí
               Zástupce: Petr Hájek, předseda svazku
               IČ: 70939659
               Telefon: 465 514 235
               E-mail: hajek@muuo.cz
               

- odpovědné osoby:
               Ing. Vladimír Hofrichter
                             (tel.: 739 447 995, e-mail: hofrichter@irot.cz )
               Pavel Neumeister
                             (tel.: 738 954 076, e-mail: neumeister@irot.cz)
                        

Obec Rybník zpracovává osobní údaje ve veřejném zájmu v rozsahu nezbytném pro plnění povinností vyplývajících ze zákonů a dalších obecně závazných předspisů.Osobní údaje jsou předávány pouze zákonem stanoveným osobám.

 

Osoba, jejíž údaje jsou zpracovávány, může na rozsah a způsob zpracování podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a má právo požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz anebo omezení zpracování. Dále má právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost osobních údajů. Pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu, má právo kdykoli souhlas odvolat.

              

                                                  

 

 

18. - 30. 4. 2019

Program zasedání Zastupitelstva obce Rybník dne 29. 4. 2019

Úřední deskaZobrazit více

15. 4. - 31. 5. 2019

Neplatí vám partner či partnerka výživné? Zdarma Vám pomůžeme.

Úřední deskaZobrazit více

14. 4. - 25. 5. 2019

Informace pro voliče, který změní trvalý pobyt po 14. dubnu 2019

Úřední deskaZobrazit více

12. - 30. 4. 2019

Střednědobý výhled rozpočtu r. 2020-2024

Úřední deskaZobrazit více

10. - 30. 4. 2019

Rozpočtové opatření č. 2/2019 ze dne 31. 3. 2019

Úřední deskaZobrazit více