Navigace

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Rozpočet Rybník

Rozpočet

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Navštěvujete často naše webové stránky?

Celkem hlasů:
113
Hlasování začalo:
27. 7. 2016
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Datum a čas

Dnes je čtvrtek, 21. 11. 2019, 11:25:59

Obsah

Ochrana osobních údajů

Správce osobních údajů:  

                  Obec Rybník
                IČ: 00581020
                Sídlo: Rybník 64, 560 02
                Telefon: 465 533 387
                Email: obec.rybnik@wo.cz
                ID DS: 8ita3vb

Pověřenec pro ochranu osobních údajů:

                 Region Orlicko-Třebovsko
               Sídlo:Sychrova 16, 562 01 Ústí nad Orlicí
               Zástupce: Petr Hájek, předseda svazku
               IČ: 70939659
               Telefon: 465 514 235
               E-mail: hajek@muuo.cz
               

- odpovědné osoby:
               Jiří Kment
                             e-mail: kment@irot.cz
               Pavel Neumeister
                            e-mail: neumeister@irot.cz
                        

Obec Rybník zpracovává osobní údaje ve veřejném zájmu v rozsahu nezbytném pro plnění povinností vyplývajících ze zákonů a dalších obecně závazných předspisů.Osobní údaje jsou předávány pouze zákonem stanoveným osobám.

 

Osoba, jejíž údaje jsou zpracovávány, může na rozsah a způsob zpracování podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a má právo požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz anebo omezení zpracování. Dále má právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost osobních údajů. Pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu, má právo kdykoli souhlas odvolat.

              

                                                  

 

 

19. 11. 2019 - 20. 1. 2020

Anketa o nejúspěšnějšího sportovce okr. Ústí nad Orlicí

Úřední deskaZobrazit více

19. 11. - 20. 12. 2019

Výzva pro žadatele o kompostéry

Úřední deskaZobrazit více

19. 11. - 7. 12. 2019

Kdo se bojí, nesmí do pekla.

Úřední deskaZobrazit více

19. - 30. 11. 2019

Adventní trhy a koncert

Úřední deskaZobrazit více

12. 11. - 17. 12. 2019

Rozpočtové opatření č. 10 / 2019 ze dne 30. 10. 2019

Úřední deskaZobrazit více