Navigace

Mobilní aplikace

mobilní aplikace

google-play-downloadapp-store-download

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Rozpočet Rybník

Rozpočet

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Navštěvujete často naše webové stránky?

Celkem hlasů:
136
Hlasování začalo:
27. 7. 2016
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Datum a čas

Dnes je pondělí, 28. 9. 2020, 19:50:49

Obsah

Ochrana osobních údajů

Správce osobních údajů:  

                  Obec Rybník
                IČ: 00581020
                Sídlo: Rybník 64, 560 02
                Telefon: 465 533 387
                Email: obec.rybnik@wo.cz
                ID DS: 8ita3vb

Pověřenec pro ochranu osobních údajů:

                 Region Orlicko-Třebovsko
               Sídlo:Sychrova 16, 562 01 Ústí nad Orlicí
               Zástupce: Petr Hájek, předseda svazku
               IČ: 70939659
               Telefon: 465 514 235
               E-mail: hajek@muuo.cz
               

- odpovědné osoby:
               Jiří Kment
                             e-mail: kment@irot.cz
               Pavel Neumeister
                            e-mail: neumeister@irot.cz
                        

Obec Rybník zpracovává osobní údaje ve veřejném zájmu v rozsahu nezbytném pro plnění povinností vyplývajících ze zákonů a dalších obecně závazných předspisů.Osobní údaje jsou předávány pouze zákonem stanoveným osobám.

 

Osoba, jejíž údaje jsou zpracovávány, může na rozsah a způsob zpracování podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a má právo požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz anebo omezení zpracování. Dále má právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost osobních údajů. Pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu, má právo kdykoli souhlas odvolat.

              

                                                  

 

 

25. 9. - 5. 10. 2020

Program zasedání Zastupitelstva obce Rybník dne 5. října 2020

Úřední deskaZobrazit více

21. 9. - 21. 10. 2020

"Povolání, které má smysl" - Náborový leták Krajského ředitelství policie Pardubického kraje

Úřední deskaZobrazit více

18. - 30. 9. 2020

Monoxylon III - Povídání o 3 cestách "do pravěku"

Úřední deskaZobrazit více

18. 9. - 11. 10. 2020

Český svaz ochránců přírody Podorlicko pořádá 17. výstavu hub s mykologickou poradnou

Úřední deskaZobrazit více

18. 9. - 4. 10. 2020

Rodina na stezce - tradiční vycházka na smyslově naučné stezce "Údolím Skuhrovského potoka"

Úřední deskaZobrazit více