Navigace

Mobilní aplikace

mobilní aplikace

google-play-downloadapp-store-download

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Rozpočet Rybník

Rozpočet

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Navštěvujete často naše webové stránky?

Celkem hlasů:
146
Hlasování začalo:
27. 7. 2016
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Datum a čas

Dnes je pátek, 23. 4. 2021, 9:29:06

Obsah

Ochrana osobních údajů

Správce osobních údajů:  

                  Obec Rybník
                IČ: 00581020
                Sídlo: Rybník 64, 560 02
                Telefon: 465 533 387
                Email: obec.rybnik@wo.cz
                ID DS: 8ita3vb

Pověřenec pro ochranu osobních údajů:

                 Region Orlicko-Třebovsko
               Sídlo:Sychrova 16, 562 01 Ústí nad Orlicí
               Zástupce: Petr Hájek, předseda svazku
               IČ: 70939659
               Telefon: 465 514 235
               E-mail: hajek@muuo.cz
               

- odpovědné osoby:
               Jiří Kment
                             e-mail: kment@irot.cz
               Mgr. Karel Švercl
                            e-mail: svercl@irot.cz

                        

Obec Rybník zpracovává osobní údaje ve veřejném zájmu v rozsahu nezbytném pro plnění povinností vyplývajících ze zákonů a dalších obecně závazných předspisů. Osobní údaje jsou předávány pouze zákonem stanoveným osobám.

 

Osoba, jejíž údaje jsou zpracovávány, může na rozsah a způsob zpracování podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a má právo požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz anebo omezení zpracování. Dále má právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost osobních údajů. Pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu, má právo kdykoli souhlas odvolat.

              

                                                  

 

 

22. 4. 2021

Veřejná vyhláška - daň z nemovitých věcí na rok 2021

Úřední deskaZobrazit více

20. 4. - 20. 5. 2021

Místní knihovna opět otevřena každé úterý.

Úřední deskaZobrazit více

16. 4. - 7. 5. 2021

Rozpočtové opatření č. 1/2021 ze dne 31.3.2021

Úřední deskaZobrazit více

16. 4. 2021

Program zasedání Zastupitelstva obce Rybník dne 26. dubna 2021 od 17,30 hodin

Úřední deskaZobrazit více

16. 4. 2021

Nové výlukové jízdní řády autobusů od 19.4.2021

Úřední deskaZobrazit více