Navigace

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Rozpočet Rybník

Rozpočet

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Navštěvujete často naše webové stránky?

Celkem hlasů:
83
Hlasování začalo:
27. 7. 2016
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Datum a čas

Dnes je čtvrtek, 18. 10. 2018, 15:58:37

Obsah

Ochrana osobních údajů

Správce osobních údajů:  

                  Obec Rybník
                IČ: 00581020
                Sídlo: Rybník 64, 560 02
                Telefon: 465 533 387
                Email: obec.rybnik@wo.cz
                ID DS: 8ita3vb

Pověřenec pro ochranu osobních údajů:

                 Region Orlicko-Třebovsko
               Sídlo:Sychrova 16, 562 01 Ústí nad Orlicí
               Zástupce: Petr Hájek, předseda svazku
               IČ: 70939659
               Telefon: 465 514 235
               E-mail: hajek@muuo.cz
               

- odpovědné osoby:
               Ing. Vladimír Hofrichter
                             (tel.: 739 447 995, e-mail: hofrichter@ohgs.cz )
               Pavel Neumeister
                             (tel.: 738 954 076, e-mail: neumeister@ohgs.cz)
                        

Obec Rybník zpracovává osobní údaje ve veřejném zájmu v rozsahu nezbytném pro plnění povinností vyplývajících ze zákonů a dalších obecně závazných předspisů.Osobní údaje jsou předávány pouze zákonem stanoveným osobám.

 

Osoba, jejíž údaje jsou zpracovávány, může na rozsah a způsob zpracování podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a má právo požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz anebo omezení zpracování. Dále má právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost osobních údajů. Pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu, má právo kdykoli souhlas odvolat.

              

                                                  

 

 

16. 10. - 9. 11. 2018

Výběrové řízení na místo referenta odboru životního prostředí - Česká Třebová

Úřední deskaZobrazit více

16. 10. - 7. 12. 2018

Výběrové řízení na místo strážníka městské policie - Česká Třebová

Úřední deskaZobrazit více

6. - 31. 10. 2018

Výsledky voleb do Zastupitelstva obce Rybník

Úřední deskaZobrazit více

26. 9. - 30. 11. 2018

Nabídka nemovitého majetku k prodeji

Úřední deskaZobrazit více

17. 9. - 31. 10. 2018

Usnesení z 39. zasedání Zastupitelstva obce Rybník

Úřední deskaZobrazit více