Navigace

Mobilní aplikace

mobilní aplikace

google-play-downloadapp-store-download

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Rozpočet Rybník

Rozpočet

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Anketa

Navštěvujete často naše webové stránky?

Celkem hlasů:
155
Hlasování začalo:
27. 7. 2016
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Datum a čas

Dnes je úterý, 26. 10. 2021, 14:12:34

Obsah

Ochrana osobních údajů

Správce osobních údajů:  

                  Obec Rybník
                IČ: 00581020
                Sídlo: Rybník 64, 560 02
                Telefon: 465 533 387
                Email: obec.rybnik@wo.cz
                ID DS: 8ita3vb

Pověřenec pro ochranu osobních údajů:

                 Region Orlicko-Třebovsko
               Sídlo:Sychrova 16, 562 01 Ústí nad Orlicí
               Zástupce: Petr Hájek, předseda svazku
               IČ: 70939659
               Telefon: 465 514 235
               E-mail: hajek@muuo.cz
               

- odpovědné osoby:
               Jiří Kment
                             e-mail: kment@irot.cz
               Mgr. Karel Švercl
                            e-mail: svercl@irot.cz

                        

Obec Rybník zpracovává osobní údaje ve veřejném zájmu v rozsahu nezbytném pro plnění povinností vyplývajících ze zákonů a dalších obecně závazných předspisů. Osobní údaje jsou předávány pouze zákonem stanoveným osobám.

 

Osoba, jejíž údaje jsou zpracovávány, může na rozsah a způsob zpracování podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a má právo požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz anebo omezení zpracování. Dále má právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost osobních údajů. Pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu, má právo kdykoli souhlas odvolat.

              

                                                  

 

 

21. 10. - 14. 11. 2021

Usnesení Zastupitelstva obce Rybník ze dne 18. října 2021

Úřední deskaZobrazit více

19. 10. 2021

Upozornění na změnu ve svozech odpadu - 27. října je poslední svoz popelnic v týdenním intervalu. Od listopadu se přechází na 14-ti denní svozy, přičemž 10. listopadu je první svozový den..

Úřední deskaZobrazit více

19. 10. 2021

Mobilní rozhlas - důležité informace z obce Rybník přímo do vašeho telefonu!

Úřední deskaZobrazit více

19. 10. - 4. 11. 2021

Záměr propachtovat pozemky v katastrálním území Rybník u České Třebové

Úřední deskaZobrazit více

19. 10. - 10. 11. 2021

Rozpočtové opatření č. 10/2021 ze dne 18.10.2021

Úřední deskaZobrazit více